Zomerwedstrijden 2017 (16 tm 22 juli)
Geplaatst door Martijn op 05-03-2017 12:00

Zomerwedstrijden 2017

Images: MaldensVlak.jpg

Een week in juli en een onvergetelijke vliegervaring voor jong en oud!

Niet alleen een kwalificatiewedstrijd voor de NK2018, maar ook voor junioren, senioren, herintreders en andere gegadigden.

 

De Zomerwedstrijd is gekend om zijn ambiance waarin zowel junior als senior in een sportieve en vooral gezellige omgeving met elkaar genieten van een krachtmeting in de lucht. We willen de ZW meer body geven, door naast de aankomende NK-kandidaten ook te werven onder senioren, herintreders en andere gegadigden: hen in een rustige omgeving ruimte bieden om (opnieuw) kennis te maken met de charme van een week wedstrijdvliegen.

De infrastructuur op Malden nadert zijn voltooiing. Het campingterrein is model ingericht: een mooie grasmat met de nodige dennen voor voldoende schaduwplekken en ruim voldoende elektra.

Ook zal in de nieuwbouw, het deel met het camping sanitair, beschikbaar zijn met: dames- en herentoiletten, douches, wastafels, afwas plekken, et cetera.

Comfortabel kamperen dus!

De ervaring die we hebben met de sportieve en gezellige interactie tussen verschillende niveaus, ambities en jong en oud, willen we verder uitbouwen. Daarom ben jij van harte welkom bij de zomerwedstrijden 2017!

De inschrijving is vanaf nu open op www.zomerwedstrijden.zweefportaal.nl!

Zien we je in juli op het Maldens vlak..?

 

Namens de organisatie,

Ferdi Kuijpers, wedstrijdleider